Over XONE®

GET IN THE XONE! De best geteste supplementen voor (top)sporters.
No items found.
vorigevolgende

Over XONE®

Heb jij jezelf ooit de vraag gesteld of de supplementen die je neemt wel de kwaliteit bieden die ze beloven? Of er geen verontreinigingen of verboden toevoegingen aan gedaan zijn? Xone® neemt voor eens en altijd de twijfels op die vragen weg, niet voor niks dat Raising The Standard ons motto is. De kwalitatief beste supplementen zijn nu beschikbaar voor iedereen, of je nou een topsporter, Olympisch atleet of gewoon een fanatieke sporter bent die het maximale uit z’n lijf wil halen. Gemaakt door experts, vertrouwd door pro’s, NZVT getest en beschikbaar voor iedereen die zijn of haar sport serieus neemt.

Hoe is XONE® ontstaan?

Mijn naam is Jay-Jay Boske en ik ben presentator, eigenaar van DAY1 en voormalig professioneel rugbyspeler. In het verleden ben ik al eens begonnen met een supplementenlijn. Producten kocht ik in bij een private label leverancier die dezelfde potjes ook aan andere merken verkocht maar dan met een ander label. Hier kwam echter snel een einde aan omdat ik niet 100% zeker wist wat er in de potjes zat en of ik hiermee wel de kwaliteit verkocht waar ik voor stond.

Als topsporter, maar ook iemand die z’n lichaam serieus neemt, was dat iets waar ik niet achter kon staan. Wat zou er bijvoorbeeld gebeuren als ik op doping werd getest? En wat voor kwaliteit verkocht ik eigenlijk? Toen heb ik besloten: als het niet goed genoeg is voor mijzelf om te nemen, dan is het zeker niet goed genoeg voor anderen. Ondanks dat de verkoop heel goed verliep voelde het niet goed en daarom ben ik kort daarna gestopt met de verkoop.

De jaren daarna bleef ik met het idee in mijn hoofd lopen dat supplementen van de hoogste kwaliteit, op doping getest én met een betaalbare prijs voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Het maakt toch niet uit wie je bent of wat je doet? Of je nu een professionele voetballer bent of gewoon dolgraag naar de gym gaat om aan je lichaam te werken. We willen allemaal weten wat we nemen en ons lichaam voeden met een dopingvrij en kwalitatief hoogwaardig product.

Ongeveer 4 jaar later leerde ik René (eigenaar van XXL Nutrition) kennen en al snel merkten we dat we naast onze kale koppen nog veel meer met elkaar gemeen hadden. Na elkaar beter te leren kennen ontdekten we dat we veel dezelfde passies delen waarbij sporten voor ons beiden bovenaan het lijstje staat. Toen vertelde ik hem over het feit dat ik in het verleden ook m’n eigen supplementen verkocht, maar ook waarom dit nu niet meer het geval was.

Ik vertelde hem mijn visie hoe ik een 100% dopingvrije supplementenlijn met officieel NZVT-keurmerk (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport) voor me zag. Als onderdeel van dit keurmerk wordt iedere batch van ieder product volledig getest op doping zodat je verzekerd bent van een kwalitatief zuiver product. Het kwam ter sprake of we dit niet samen konden oppakken en tot een succes konden brengen: het combineren van de kennis en kwaliteit van XXL Nutrition met een officieel dopingvrij keurmerk. René werd al snel enthousiast en had direct een hoop goede aanvullingen en ideeën. De basis voor XONE® was gelegd…

XONE® NU

Dát was het moment waarop we samen gingen werken en XONE® daadwerkelijk vorm gingen geven, te beginnen met de naam. XONE® is een samenwerking tussen DAY1 en XXL Nutrition en zo is de naam ook ontstaan: De X van XXL en ONE van DAY1. Vanaf daar was het één grote achtbaanrit. Van het ontwerpen van logo’s en labels tot het testen en proeven van producten, Xone® begon steeds meer vorm te krijgen. Nu, een jaar verder, is het idee omgetoverd tot een fantastisch product dat voor iedereen die op zoek is naar de hoogste kwaliteit beschikbaar is. Dit heeft laten zien dat een idee met passie nog steeds alleen maar een idee is totdat je er écht iets van maakt.

Bijna 2 jaar verder ben ik nog steeds trots op het resultaat. Dagelijks zijn we bezig met de ontwikkelingen van XONE® en staan we zeker niet stil. In de tussentijd is het verkrijgbaar bij meerdere sportzaken en wordt het op dagelijkse basis gebruikt door verschillende profclubs, bijvoorbeeld FC Utrecht.

Voor iedereen die producten van Xone® bestelt? Bedankt, en Keep Raising the Standard!

Jay-Jay's andere ondernemingen

WTFinance

Naast DAY1 heeft Jay-Jay Boske een ander Nederlands kanaal gestart, namelijk WTFinance. Waarbij er bij DAY1 een selectie van onderwerpen over de financiële wereld voorbij komen, focust WTFinance zich volledig op alle financiële onderwerpen.

Jay-Jay's andere ondernemingen

DAY1

DAY1 is hét online mannenplatform van Nederland!

Jay-Jay's andere ondernemingen

Spreker & Podcast

Naast zijn werk als presentator en ondernemer, is Jay-Jay Boske ook als spreker te boeken voor evenementen en of podcasts.