Wtfinance

Naast DAY1 heeft Jay-Jay Boske een ander Nederlands kanaal gestart, namelijk WTFinance. Waarbij er bij DAY1 een selectie van onderwerpen over de financiële wereld voorbij komen, focust WTFinance zich volledig op alle financiële onderwerpen.
No items found.
vorigevolgende

Het kanaal is opgestart vanuit een interesse en vraag. Wat kunnen we met ons geld doen? Maar hoe kunnen we dit op een toffe en interessante manier laten zien. Waar je vroeger alleen de verhalen over beleggen, het kopen van aandelen of investeren in vastgoed hoorden, zijn er tegenwoordig eindeloos veel opties bijgekomen. 

Op het kanaal WTFinance komen deze opties voorbij, van het kopen van crypto tot het investeren in sneakers. En of de investering gaat over goud, Pokémon cards of Vintage horloges, niets is te gek. WTFinance, dé perfecte combinatie van leren en infotainment. Dat is ons doel. Alleen op deze manier kunnen we de nieuwe generatie educeren en inspireren om de opties van hun (spaar) geld te bespreken. 

Jay-Jay's andere ondernemingen

DAY1

DAY1 is hét online mannenplatform van Nederland!

Jay-Jay's andere ondernemingen

XONE®

GET IN THE XONE! De best geteste supplementen voor (top)sporters.

Jay-Jay's andere ondernemingen

Spreker & Podcast

Naast zijn werk als presentator en ondernemer, is Jay-Jay Boske ook als spreker te boeken voor evenementen en of podcasts.